ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι σε θέση να προσφέρει στους επισκέπτες της πολλών ειδών δραστηριότητες. Από οργανωμένες παραλίες για νέους και οικογένειες με παιδιά μέχρι διαδρομές σε κοντινά φαράγγια για τους πιο δραστήριους. Επιλέξτε το Egnatia Hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα σας βοηθήσουμε να τις ανακαλύψετε.

ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ

Τεράστια, αμμώδης και πλήρως οργανωμένη παραλία. Έχει  εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Απέχει 1 ώρα με αυτοκίνητο με αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Παραλία ιδανική για νέους & οικογένειες. Έχει ψιλή άμμο, κρυστάλλινα νερά & σχετικά μικρό βάθος. Απέχει 40 λεπτά με αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Μεγάλη αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά ιδανική για οικογένειες. Απέχει από την Θεσσαλονίκη 40 λεπτά με αυτοκίνητο με νότια κατεύθυνση .

ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Eξαιρετικός παρθένος προορισμός με πεντακάθαρα νερά μακριά από την πολυκοσμία παρόλο που απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Η ιππασία γεννά ένα αίσθημα ελευθερίας που είναι δύσκολο να το αισθανθεί κανείς με άλλα τεχνητά μέσα. Ήρθε λοιπόν η ώρα για μια δοκιμή. Έμπειροι ή όχι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Μόλις μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη, στο Λευκωχώρι, θα βρείτε ένα εναλλακτικό τουριστικό κέντρο και πιο συγκεκριμένα θα είστε σε θέση να ιππεύσετε ένα άλογο στο υπέροχο ράντσο που λειτουργεί εκεί. Ο δρόμος είναι σε πολύ καλή κατάσταση (Εγνατία οδός) και η διαδρομή πανέμορφη.

team-member-img

CANYONING ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με πλούσια βλάστηση και απόκρημνες πλαγιές, ρέουν τα διάφανα νερά από το φαράγγι του Ορλιά. Πλάι στο φαράγγι διασχίζουμε ένα όμορφο καταπράσινο μονοπάτι, με κατεύθυνση την περιοχή Κορομηλιά. Ο συνδυασμός της όμορφης φύσης και των εικόνων του φαραγγιού θα σας συναρπάσει! Ατελείωτα παιχνίδια με τσουλήθρες και βουτιές, είναι τα κύρια στοιχεία του φαραγγιού καθώς και οι συνεχόμενες καταβάσεις ραπέλ από την αρχή του φαραγγιού!

team-member-img

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Κάντε την ιστιοπλοΐα μέρος της καθημερινότητας σας. Σε μια προσπάθεια να γίνει το άθλημα προσιτό σε όλους προωθούμε την ιστιοπλοΐα σε μικρά σκάφη (dinghy sailing) και το windsurfing! Με μια άμεση, γρήγορη κι ασφαλή μέθοδο γίνεστε κυβερνήτες του σκάφους ή της σανίδας σας, τα οποία έπειτα, βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση σας, για την πιο γρήγορη απόδραση απ’ την πόλη. Μόνοι, με φίλους ή την οικογένεια σας, ελάτε να γνωρίσετε το υπέροχο αυτό άθλημα και την απέραντη ομορφιά της θάλασσας μας.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΕΝΙΠΕΑ

Ο Ενιπέας είναι ποταμός της Πιερίας. Το φαράγγι του με την μοναδική ομορφιά, προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο. Θα σας πάρει μιάμιση ώρα να φτάσετε ως εδώ από την Θεσσαλονίκη.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΕΤΙΝΑΣ

Είναι ένα καταπράσινο φαράγγι που οδηγεί στα ίχνη μιας μεσαιωνικής πολιτείας ξεπροβάλλοντας μπροστά σας το Κάστρο, τα τείχη και τα ερείπια βυζαντινού ναού και άλλων κτισμάτων.

ΦΑΡΑΓΓΙ ΟΡΛΙΑ

Είναι ένα μαγευτικό φαράγγι με πλούσια βλάστηση. Ο συνδυασμός της όμορφης φύσης και των σχηματισμών του φαραγγιού θα σας συναρπάσει. Δυόμισι ώρες από την Θεσσαλονίκη.